zaposlovanje.png

SuccessFactors je edina celovita rešitev za Zaposlovanje, ki vam z iskanjem in pridobivanjem najboljših talentov v vašo organizacijo pomaga pri soočanju s poslovnimi izzivi. Zaposlovanje je celovita rešitev za pridobivanje talentov, ki vam omogoča, da privabite vodilne talente ter vam pomaga, da izberete in zaposlite kandidate, ki se najbolj ujemajo z vašimi potrebami.

Poiščite talente, ki jih potrebujete: SuccessFactors patentirana metodologija zagotavlja, da pravi kandidati ob pravem času izvejo za odprta delovna mesta.  

zaposlovanje1.png

Naj bo vaše zaposlovanje proaktivno, ne reaktivno: Poenostavite administrativne naloge, tako da se kadroviki lahko osredotočijo na strateške dejavnosti zaposlovanja, kot so zapolnjevanja vrzeli pri kvalifikacijah in odkrivanje prihodnjih potreb za rast.
 

zaposlovanje2.png

Uskladite se z poslovanjem:  Z uporabo analitike poskrbite za večjo skladnost pri zaposlovalnih praksah in tako zmanjšajte čas in stroške ki jih porabite pri iskanju pravih kandidatov ter hkrati povečajte kakovost vašega zaposlovanja. Pokažite, kako vaše zaposlovanje  pozitivno vpliva na poslovne rezultate.

Izboljšajte svojo blagovno znamko delodajalca: Oblikujte prepoznavne karierne portale in marketinške programe za privabljanje pravih talentov.

Povečajte zavzetost kandidatov: Uporabite najboljše marketinške prakse, za negovanje najboljših kandidatov, da si oblikujete nabor, ki bo prihranil čas zaposlovalcem in pomagal pri doseganju boljših rezultatov.

Izboljšajte proces uvajanja: Pospešite uvajanje in rezultate z SuccessFactors rešitvijo za uvajanje, ki vam pomaga usmerjati, povezati in razvijati vaše nove zaposlene in jim pomagajte na poti do uspeha.

Povežite se z upravljanjem talentov: Združite procese zaposlovanja z Načrtovanjem delovne sile in razvijte proaktivne zaposlovalne strategije ali pa se povežite z rešitvijo za Učenje in tako poskrbite, da se bo zaposleni hitreje znašel v svoji novi poziciji.
 

Za več informacij si oglejte: