resitve-upravljanje-talentov.jpg

Vaši ljudje so vaša največja naložba. Za večino podjetij velja, da predstavljajo zaposleni skoraj polovico vseh stroškov poslovanja. Z osredotočanjem na svoje ljudi lahko zagotovite, da iz svoje naložbe dobite največ, tako, da poskrbite da so vaši timi poravnani, optimizirani in da odlično delujejo.

Ko uspešno poskrbite za svoje ljudi, ste v najbojšem položaju, da zajamete nove tržne priložnosti in ostanete korak pred konkurenco!

Samo SuccessFactors zagotavlja rešitev, ki od rekrutiranja pa do upokojitve pokriva vse procese za upravljanje talentov in ponuja celovito vsebino, kot so knjižnice spretnosti in kompetenc, opisi delovnih mest, katalogi ciljev ter tudi pravne in coaching vsebine.

Poleg vsebin so Success Factors rešitve za upravljanje talentov opremljene z osnovnim naborom zmogljivosti, vključno z vpogledi v talente, iskalnikom talentov, profesionalnim socialnim omrežjem Jam,orodjem za izgradnjo profila delovnega mesta in SuccessFactors predstavitvami –vsem, kar vam bo pomagalo dosegati boljše rezultate že od prvega dne naprej.
 

 
Ciljno vodenje in merjenje uspešnosti

ciljno-vodenje-merjenje-uspesnosti.jpg

 
Nagrajevanje

nagrajevanje.jpg

 
Nasledstvo in razvoj

nasledstvo-razvoj.jpg

 
Uvajanje

uvajanje.jpg

 
Učenje

ucenje.jpg

 
Zaposlovanje

zaposlovanje.jpg

 
Za več informacij si oglejte: