23504801_high.png

Glede na današnjo globalno delovno silo, morajo biti kadrovske rešitve prilagodljive in razširljive ter podpirati lokalne in globalne potrebe po skladnosti. Te rešitve ne smejo biti omejene zgolj na toge zahtevhe ponudnika rešitev, temveč morajo biti sposobne omočočati delovanje na podlagi poslovnih potreb vaše organizacije.

Pogosto se zgodi, da se organizacijam sporoči, da morajo "raztrgati in zamenjati" celotno rešitev, če želijo vpeljati nov osnovni kadrovski sistem. Toda SuccessFactors je drugačen.


SuccessFactors Employee Central je popolna, na podlagi tehnologije v oblaku zasnovana, osnovna HR rešitev, ki združuje HR transakcije, procese in podatke z možnostmi družabnega sodelovanja in mobilnimi funkcionalnostmi. Je na standardih osnovana in prilagodljiva tehnologija, kar pomeni, da jo lahko v organizacijo vpeljete v vašem lastnem tempu. Je visoko prilagodljiva potrebam vaših poslovnih procesov in spreminjajočih se poslovnih potreb.

Zavezani smo,  našim strankam pomagati uspeti. Zato ponujamo obsežno knjižnico SAP-ovih najboljših praks, z vnaprej zastavljenimi procesi za Employee Central. Pospešite implementacijo in pridobite optimalno orodje za vaše osnovne HR procese v oblaku.
 

Celovita kadrovska evidenca

celovita-kadrovska-evidenca.jpg

Obračun plač

obracun-plac.jpg