nasledstvo-razvoj.png

Na današnjem visoko konkurenčnem svetovnem trgu imajo podjetja, ki nenehno skrbijo za naslednjo generacijo voditeljev, veliko konkurenčno prednost. SuccessFactors rešitev za Nasledstvo in razvoj vam pomaga odkriti in razvijati talente, ki jih potrebujete za izboljšanje moči organizacije in doseganje poslovnih ciljev tako, da vam ponuja transparentnost in možnosti načrtovanja za podporo rasti v prihodnosti.

Zmanjšajte organizacijska tveganja: Odkrijte in zmanjšajte obstoječe in morebitne vrzeli pri talentih, da zmanjšate tveganje slabe poslovne izvedbe.

nasledstvo_6.png

Zagotovite stalen dotok talentov: Razvijte in ohranite stalen dotok internih in eksternih talentov, ki bodo nastopili v ključnih vlogah v celotni organizaciji.
 

nasledstvo_2.png

Imejte podatke o vaših zaposlenih vedno na dosegu roke:  Analizirajte oskrbo talentov vaše organizacije in povpraševanje po talentih, tako da lahko poskrbite za vse relavantne informacije.

Oblikujte bolj učinkovite nasledstvene načrte: Z prilagodljivimi poročili in nadzornimi ploščami izmerite učinkovitost vaših nasledstvenih načrtov in njihov vpliv na poslovne rezultate.

razvoj_1.png

Povečajte zavzetost zaposlenih: Omogočite zaposlenim, da dosežejo svoj polni potencial, razvijejo svoje kariere in pospešijo svoje učenje z usmerjenemi razvojnimi načrti.
 

razvoj_2.png


Z SuccessFactors rešitvijo za Nasledstvo & razvoj lahko oblikujete strateške nasledstvene procese, ki posežejo globoko v organizacijo, uskladijo poslovne potrebe in pomagajo pri doseganju boljših poslovnih rezultatov.
 
Za več informacij si oglejte: