nagrajevanje.png

Nagrajevanje zaposlenih za veliko podjetij pomeni velik strošek.

Z SuccessFactors rešitvijo za Nagrajevanje lahko ta sredstva učinkovito porazdelite tako, da nagradite in ohranite najuspešnejše talente in se izognete preplačevanju neučinkovitih delavcev. Poleg nagrajevanja uspešnosti lahko z rešitvijo tudi optimizirate proračun, izboljšate skladnost in zmanjšate možnost napak, ki se pojavljajo pri ročnem upravljanju nagrajevanja -vse to vas vodi k boljšem poslovnemu izvajanju in ciljem.

Enostavno upravljajte nagrajevanje: Intuitivni, prilagodljivi procesi za baze in variabilne dele plače imajo enostavne, natančno določene poteke dela.

nagrajevanje_1.png

Odpravite pristranskost vodij: Nagrajevanje, ki v celotni organizaciji temelji na uspešnosti zaposlenih, zagotavlja pravično nagrajevanje in zadovoljstvo zaposlenih.

Razširite vpoglede z različnimi metrikami: Nadzorne plošče in poročila lahko kombinirate z drugimi poslovnimi podatki za celotno analizo plač zaposlenih.

nagrajevanje_2.png

Izboljšajte proračun in skladnost s predpisi: Avtomatizirano nadzorovanje in vgrajena poročila poskrbijo, da so izplačla v skladu s proračunom in drugimi predpisi.

Zagotovite celovitost podatkov: Samodejno shranjevanje podatkov prihrani čas, zmanjša tveganje in izboljšuje revizijsko skladnost.


Za več informacij si oglejte: