ciljno-vodenje.png

SuccessFactors rešitev za Ciljno vodenje & spremljanje uspešnosti vas opremi z podrobnimi informacijami o uspešnosti vaših zaposlenih, ki jih potrebujete za pridobivanje, nagrajevanje in razvoj svojih najboljših talentov.

Njene inovativne zmogljivosti in intuitivna uporabniška izkušnja zagotovijo jasne in poravnane cilje ter natančne in objektivne ocene talentov.

Ciljno_vodenje_1.png

Uskladite cilje: Zaposleni in managerji lahko uskladijo individualne cilje z poslovnimi cilji organizacije. 

Zagotovite ustrezne formalne preglede: Enostavni pregledi in 360 stopinjske raziskave omogočajo razširjen vpogled v uspešnost in izboljšajo sodelovanje in ohranjanje zaposlenih.

CILJNO_performance.png

Razvrstite zaposlene glede na njihovo uspešnost: Intuitivne in vizualne primerjave zaposlenih omogočijo objektivne in na dejstvih osnovane odločitve. 
 

ciljno_vodenje_-stack_ranker.png

Podprite managerje: Pomočnik pri pisanju in Predlogi za managerja pomagajo managerjem zagotoviti bolj smiselne povratne informacije in coaching.
 

ciljno_vodenje_-pomo%E8nik_pri_pisanju.png

Odkrijte svoje skrite talente: Primerjava in ocenjevanje zaposlenih na podlagi enakih dimenzij vam pomaga odkriti vaše najuspešnejše zaposlene in potencialne bodoče voditelje.


Neprestano komunicirajte: Z mobilnim dostopom do rešitve SuccessFactors lahko preprosto spremljate morebitne težave, vprašanja in potek dela.
 

Za več informacij si oglejte: